© Vrije Oogst 2020

Gecertificeerd door

KvK 63252260 

BTW 855155851B01 

Bank NL11TRIO0390922838

logo CORE NLP.png
crkbo_instelling_rgb.jpg
  • LinkedIn Social Icon

Betekenisvol en duurzaam veranderen.

Met het beste uit NLP, Lean, Oplossingsgericht Werk.

Wetenschappelijk onderbouwd. Succesvol in de praktijk.

Oogstrijp. Daar pluk jij de vruchten van.

 

Coaching

Personal Coaching

coaching ca. 6 uur / € 595,-

We kiezen samen welke stappen voor jou het meeste op zullen leveren. Hierbij putten we uit jouw voorkeuren en onze ervaring met een groot aantal methoden en interventies. Op basis van jouw feedback wordt de voortgang inzichtelijk gemaakt. 
 

Je wilt persoonlijke vragen liever een op een verkennen. Vertrouwelijk en effectief, omdat we uitgaan van een bewezen benadering waarin jouw unieke verhaal en ervaring centraal staat. In drie gesprekken wordt duidelijk waarom het geen wonder is dat het nu gaat zoals het gaat. 
 

coaching / consultancy / € op aanvraag

 

Oogst Talent

coaching + TMA / € 595,-

Als mensen doen waar ze talent voor hebben krijgen ze energie van hun werk. Gun jezelf loopbaan coaching met een objectieve, opbouwende en diepgaande analyse van specifieke drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden. Wij werken met de gevalideerde TMA-analyse voor een goed en bruikbaar beeld van jouw aanleg voor diverse competenties.

Eventueel aangevuld met 360-graden feedback voor inzicht in het huidige competentieniveau en een capaciteitenanalyse, welke als input kunnen dienen voor een continu verbetertraject. In een persoonlijk gesprek kiezen we samen welke ontwikkelrichting bij jouw voorkeuren en talenten past en welke stappen je nu al kunt zetten.

Je gunt jezelf als leidinggevende een frisse blik op jouw onderneming. Je staat open voor kritische vragen en bent niet bang voor je eigen blinde vlekken of ingesleten patronen binnen je organisatie. Je vindt ongebruikte creativiteit en frustratie een verspilling. 

Je vraagt je wellicht af hoe je meer leiderschap en initiatief bij mensen kunt oogsten. Vanuit het perspectief van waarde en verspilling, flow, zelfsturing en bewustwording bekijken we samen waar je meer kunt oogsten en in welke vorm dat in de huidige context bij je past.
 

Executive Coaching

 

Minimaal 2 dagen / € in overleg

Teamcoaching

Minimaal twee dagen training met avondprogramma en overnachting, kosten afhankelijk van de groepsgrootte.

Nieuwe uitdagingen zijn ideaal als startpunt, maar urgentie of het verlangen naar betekenisvolle verandering zijn ook prima om als team op inspirerende manier een waardevolle stap vooruit te zetten.
 

Je wilt met collega’s of partners een verdiepingsslag maken in de onderlinge samenwerking. Op basis van de behoeften van de individuele teamleden en het doel van het team, wordt een intensief ervaringsgericht programma opgesteld, mogelijk in combinatie met onze paarden. Teamontwikkeling gaat om zelfreflectie, communicatie en teamleren.

 

Beoordeeld met een 8,7.

Waar je struikelt ligt je grootste schat begraven

Biologisch

lunches met ingrediënten geoogst uit eigen moestuin, met zorg bereid, met aandacht voor individuele wensen

Kwaliteit

Feedback Informed Training

garandeert kwaliteit van training, voor, tijdens en na het programma

Ontdek vrij.

Oogst focus.

Eigen locatie

midden in de natuur

Meer weten?

Neem gerust contact op.

Zomervreugdweg 3
7251 NX Vorden
085-8640146