© Vrije Oogst 2020

Gecertificeerd door

KvK 63252260 

BTW 855155851B01 

Bank NL11TRIO0390922838

logo CORE NLP.png
crkbo_instelling_rgb.jpg
  • LinkedIn Social Icon

 

NLP in Venetië

 

Leren in vakantiesferen

Venetië is een van de meest tot de verbeelding sprekende steden van Europa. De rijke historie die in alles zichtbaar en voelbaar is; de levende Italiaanse cultuur met haar kenmerkende klanken, geuren en smaken; de uitzonderlijke ligging van deze autovrije stad met al haar grachten middenin een lagune. Al deze aspecten nodigen uit tot een unieke ervaring van la dolce vita - het zoete leven. Als je een opleiding tot NLP Practitioner of Trainer wil combineren met een rijke culturele reiservaring, tref je in Venetië het ideale decor voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

Kijk in de agenda wanneer je de NLP Practitioner of de (NLP) Trainersopleiding ook in Venetië kunt volgen. 

Voor wie Venetië kent, is het niet vreemd dat de Italiaanse stad zoveel bijnamen heeft gekregen: Koningin van de Adriatische Zee, Stad van het Water en Stad van de Bruggen. Maar wellicht de meest passende titel is La Serenissima, de meest serene.

Venetië is een stad waar je de geschiedenis als het ware vóelt, als je door de straten, over de eeuwenoude stenen loopt. De weerkaatsing van stemmen tegen de muren, het geluid van de bootjes en waterbussen, het klinkt er anders dan in welke stad dan ook. In de ochtendnevel kun je de zon zien opkomen tegen het silhouet van San Giorgio als je aan de kade van La Giudecca koffie drinkt bij Majer. Majer heeft verreweg de lekkerste koffie en dat wil wat zeggen in een land waar de koffie al zo heerlijk is. Gelukkig zijn er 8 Majers over de stad verspreid te vinden.


De highlights van de stad zijn eenvoudig te vinden op de Venetië-websites, maar in onze beleving is het bovenal een stad om in te ademen en met aandacht te proeven. Om nieuwe ervaringen, herinneringen en metaforen te oogsten. Dolend tussen de huizen waar het afgebladderde stucwerk gedeeltelijk de eeuwenoude rode bakstenen blootlegt. De liefelijke kleine kanaaltjes, de majestueuze Canal Grande en Canal di Giudecca. De bruggetjes die uitzicht geven op pittoreske besloten tafereeltjes. De gondels, natuurlijk. De licht schommelende waterbushaltes. Het gevoel voortdurend op een rondvaartboot te zitten, telkens als je op de openbare waterbus of

Vaporetto stapt. Het is een ambiance die je hoofd vrijmaakt van alles wat stoort of vastloopt. Die ruimte en ontspanning brengt en bij uitstek een vakantiesfeer oproept. 

 

We weten uit eigen ervaring hoeveel plezier mensen hebben wanneer ze in deze stad vertoeven. En met hoeveel meer gemak, plezier en resultaat een NLP-opleiding als de onze wordt opgenomen en verwerkt. Het leuke natuurlijk is, dat we de stad niet alleen als achtergrond gebruiken, maar dat we je daadwerkelijk meenemen naar plekjes waar het heerlijk toeven is. En dat je ook opdrachten krijgt om in de stad ervaringen te vinden die aansluiten bij wat we in de opleiding doen. We kennen de stad als onze achterzak en we geven als het weer dat toestaat les en oefeningen in het park van Giardini, het strand van Lido of bijvoorbeeld op een van de eilanden als Burano of Murano.


Kortom: Het trainingsprogramma integreert de NLP-lesstof met jouw persoonlijke ontdekkingen in Venetië tot een uiterst effectieve en onvergetelijke leerervaring. Natuurlijk is er rondom de lessen ook gelegenheid om in de stad rond te kijken. 


Details en inschrijven

De investering voor deze educatieve reiservaring onder leiding van twee ervaren NLP-trainers is € 2.250,- per deelnemer, inclusief materialen, en exclusief reis- en verblijfskosten.

De reis en het verblijf kun je naar eigen inzicht invullen en boeken, waarbij je als indicatie rekening kunt houden met:

  • Vlucht : richtprijs ongeveer € 200,- retour. We adviseren je om de dag voor de eerste trainingsdag te arriveren en de dag na de laatste te vertrekken, alsmede voor een reis- en annuleringsverzekering te zorgen. Uiteraard kun je ook ervoor kiezen om er enkele dagen aan vast te plakken.

  • Overnachting: zelf in te vullen. 

  • Lunch en avondeten: zelf in te vullen met een keuze uit een van de vele aantrekkelijke mogelijkheden die Venetië daarvoor biedt.


Kijk in de agenda wanneer je de volgende opleidingen ook in Venetië kunt volgen:

NLP Practitioner

(NLP) Trainersopleiding

Aanmeldformulier 

Vrije Oogst

Zomervreugdweg 3

7251 NX Vorden

085-8640146

info@vrijeoogst.nl