© Vrije Oogst 2020

Gecertificeerd door

KvK 63252260 

BTW 855155851B01 

Bank NL11TRIO0390922838

logo CORE NLP.png
crkbo_instelling_rgb.jpg
 • LinkedIn Social Icon

 

NLP Master Practitioner

6-daagse internationaal gecertificeerde opleiding

 

Verdieping en meesterschap in communicatie

Heb je een NLP Practitioner afgerond en ben je toe aan een volgende stap? Zou je willen weten welke andere onbewuste patronen een rol spelen in het al dan niet gelukkig en succesvol zijn? Of hoe je je relatie met jezelf en anderen nog verder kunt verbeteren; je doelen nog makkelijker kunt bereiken? Misschien wil je NLP ook inzetten bij de begeleiding van anderen en vraag je je af hoe je dat effectief doet? De Master-practitioneropleiding biedt de verdieping op de Practitioner, zodat je de stap van persoonlijk leiderschap naar communicatief meesterschap kunt zetten.

Met plezier en moeiteloos naar meesterschap?

Je leert het snelste als je plezier hebt en als het ware in een flow zit. Deze vervolgopleiding maakt daar optimaal gebruik van en combineert het beste van de grondleggers van NLP: Bandler, Pucelik en Grinder. Onze missie is om jou de zuivere belichaming van de kern van NLP te bieden: Model-leren wat werkt en genieten van het volgende leerproces richting: NLP Master Practitioner.

 

Wat is persoonlijk meesterschap met NLP?

Met persoonlijk meesterschap streven we naar een nog steviger verankering in je unieke kern, zodat meeveren bij tegenwind en tegenslag een tweede natuur worden. Je leert bovendien gebruik maken van de kracht van weerstand en vanaf een nieuw en hoger (meta-) niveau structuren achter menselijk gedrag herkennen en modelleren.

 

Het vervolg op de NLP Practitioner

De Master Practitioner is het vervolg op onze NLP Practitioner. Deze training is een ideale gelegenheid om je zelf-inzicht, mentale stabiliteit en flexibiliteit in de communicatie met anderen verder te verbeteren en ambitieuze persoonlijke en professionele doelen te bereiken. De enige toelatingseis is een erkend NLP Practitioner certificaat en jouw eigen bereidheid de grenzen van je comfortzone verder te verkennen en verleggen.

Wat leer ik tijdens deze training?

Leerervaringen van de NLP Practitioner worden verdiept en verder geïntegreerd. Ook komen in elk geval de volgende onderwerpen aan bod:

 • Waarden; in diverse contexten en hoe je waardenconflicten kunt oplossen

 • Meta-programma’s: de filters die ons model van de wereld scheppen

 • Miltontaal

 • Hypnose: een vervolg op de technieken van de NLP Practitioner-opleiding

 • Metaforen en de structuur van helende verhalen

 • Modelleren van strategieën en overtuigingen van experts, zoals de Disney-strategie: hoe Walt Disney zijn legendarische creativiteit ‘deed’

 

Wat levert het je op?

De leerdoelen van de NLP Master Practitioner zijn:

 • Voortzetting van je persoonlijke proces door voortschrijdend inzicht in jezelf: diepere onbewuste filters en sturingsmechanismen

 • Kennismaking en beheersing van vele nieuwe technieken

 • Verdergaande congruentie: meer zicht op jouw persoonlijke missie en het opruimen van beperkende overtuigingen

 • Meester worden van de materie: in staat zijn de NLP technieken op anderen toe te passen, onder meer in een context van coaching en bij het modelleren van andermans expertise

 

En misschien wel het belangrijkste: dat je tijdens de training en daarna meer plezier en kwaliteit zult beleven in je werk, je relaties en je privéleven.

Wie geven de training?

De training is in handen van NLP Master Trainers Angélique de Graaff en Paul Flier. De taalkundige achtergrond en praktische onderwijservaring van Angélique in combinatie met Pauls technisch-commerciële ervaring als ICT-ondernemer en Lean-specialist staan garant voor een kleurrijk aanbod van communicatiestijlen en diepgaande kennis. Vanuit een gedeelde voorkeur om NLP bij de bron te halen, een leven lang te leren en een zuivere cursist-trainer-relatie te waarborgen, werken ze sinds 2017 samen. Ze zijn beiden aangesloten bij de NLP Leadership Summit.

Een NLP Master Practitioner opleiding in zes dagen?

Wordt de kwaliteit dan wel bewaakt? Jazeker. Hand op ons hart! Ieder van ons beiden geeft op eigen wijze vorm aan deze training, vanuit allerlei doorleefde filosofieën en tradities. Met de aanpak die wij voorstaan zet je direct een stap in het diepe en zul je ervaren hoe onbegrijpelijk snel je nieuwe inzichten kunt leren. Hierbij laten we de cognitieve kant veel minder aan bod komen, want je kunt alles zelf opzoeken op internet of in de mooie trainingsmap die je van ons krijgt. Voor Vrije Oogst is kwaliteit een kwestie van de juiste intentie en intensief ervaringsgericht leren. In onze opleidingen staan de kwaliteit van het leerproces en van de relatie tussen trainer en deelnemer centraal, op basis van het wetenschappelijk gevalideerde FIT-format (Feedback Informed Training).

Elders een NLP Practitioner gevolgd?

Meestal kun je dan moeiteloos instromen. Vooraf stemmen we verwachtingen graag helder met je af.

Verdere details

De training wordt gegeven in 6 aaneengesloten dagen en mogelijke uitloop in de avonden. Tijdens de training worden overwegend lichte, biologische maaltijden geserveerd, waarbij altijd ruimte is voor experimenten en eigen inbreng.

 • Kosten: € 2.250,- per deelnemer, incl. lunch en eten voor een avondprogramma.

 • Locatie en data: Vrije Oogst, Zomervreugdweg 3, 7251 NX  Vorden of in Venetië - data zie agenda

 • Overnachten: Voor overnachtingen bieden wij enkele mogelijkheden op onze locatie en er zijn fijne hotels en B&B’s in de buurt.

Aanmeldformulier 

Vrije Oogst

Zomervreugdweg 3

7251 NX Vorden

085-8640146

info@vrijeoogst.nl