© Vrije Oogst 2019

Gecertificeerd door

logo CORE NLP.png

KvK 63252260 

BTW 855155851B01 

Bank NL11TRIO0390922838

  • LinkedIn Social Icon

Betekenisvol en duurzaam veranderen.

Met het beste uit NLP, Lean, Oplossingsgericht Werk.

Wetenschappelijk onderbouwd. Succesvol in de praktijk.

Oogstrijp. Daar pluk jij de vruchten van.

 

Trainingen

 

Heb je ooit een NLP Master Practitioner gevolgd en wil je de magie van NLP zelf doorgeven als NLP-trainer? Of zou je zelf een training willen kunnen ontwikkelen, op welk gebied dan ook? Dan is dit unieke programma een uitgelezen kans voor jou!

Lees hier meer. 

voor Trainers & Sprekers /6 dagen € 2.250,-

Bekwaam, vrij en ontspannen voor de groep

Heb je je wel eens afgevraagd hoe het komt dat sommige mensen zo makkelijk in het openbaar spreken? En hun toehoorders beter bereiken dan anderen? Zou jij meer zelfvertrouwen willen hebben - en charisma - als  je het woord neemt tijdens bijeenkomsten, presentaties of een training?

6 dagen € 2.250,-

Deze opleiding biedt je ervaring en inzicht in hoe jij met jezelf en anderen communiceert én hoe je dit met veel plezier kan verbeteren: voorbij eventuele blokkades zul je ontdekken hoe je lekkerder in je vel komt te zitten en moeitelozer kunt functioneren in iedere context van je leven.

Lees hier meer. 

Thuis bij jezelf en communiceren in vrijheid

Heb je je wel eens afgevraagd hoe het komt dat sommige mensen succesvol zijn in hun communicatie en met dezelfde inspanning meer bereiken dan anderen? Zou jij willen ontdekken hoe je makkelijker bij jezelf kunt blijven en minder invloed hoeft te ondervinden van de mening van anderen? Of wil je vaardigheden leren van beroemde communicatie-experts?

 

6 dagen € 2.250,-

Verdieping en meesterschap in communicatie

Heb je een NLP Practitioner afgerond en

ben je toe aan een volgende stap? Zou je willen weten welke andere onbewuste patronen een rol spelen als je nog meer kwaliteit, vrijheid en plezier wilt ervaren?

En hoe je je waarneming, professionele doelen of relaties nog verder kunt verbeteren? Of misschien...

...wil je NLP ook inzetten bij de begeleiding van anderen en vraag je je af hoe je dat effectief doet?  De Master Practitioner biedt de verdieping om de stap van persoonlijk leiderschap naar meesterschap te zetten, zowel in relatie tot jezelf als ook in relatie tot anderen. Lees hier meer. 

 

Oogst Synergie

Meerdaags programma voor scholen

Je wilt een leeromgeving bieden waar leerlingen in gedijen. Waar de docent zijn of haar leerlingen echt ziet, hoort en ervaart, ‘onder‘ het mogelijke ´probleemgedrag´ dat ze vertonen. Een leerkracht die medeverantwoordelijkheid kan nemen voor het gedrag van zijn leerlingen. En meer ontspannen en inspirerend voor de klas staat.

Vrije Oogst wil via het onderwijs een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van ´de mensen van de toekomst´. Wij werken samen met The Class Whisperer, een beproefde benadering om binnen scholen een leeromgeving te creëren, waar leerkrachten en leerlingen elkaar wederzijds inspireren en motiveren. Lees meer op de website van Classwhisperer.

Beoordeeld met een 8,7.

Waar je struikelt ligt je grootste schat begraven

Biologisch

lunches met ingrediënten geoogst uit eigen moestuin, met zorg bereid, met aandacht voor individuele wensen

Kwaliteit

Feedback Informed Training

garandeert kwaliteit van training, voor, tijdens en na het programma

Ontdek vrij.

Oogst focus.

Eigen locatie

midden in de natuur

Nieuwsgierig?

Stuur een berichtje.

Zomervreugdweg 3
7251 NX Vorden
085-8640146